Reiki/Healing

Een methode die je ondersteund bij het loslaten, opvullen en in balans brengen van je energie.

Reiki/Healing

Wat is een reiki healing?

Met behulp van Reiki en healing ondersteun ik (Sandra) je bij het loslaten, opvullen en in balans brengen van je energie. Hoe een behandeling werkt valt niet helemaal uit te leggen, het is wel te ervaren. Je kunt je daarna kalmer, enthousiaster, vrolijker, vitaler, meer bij jezelf en ontspannen voelen.

Een Reiki healing stimuleert daarnaast het zelfhelend vermogen en activeert je immuunsysteem. In een Reiki healing behandeling wordt ook altijd aandacht besteed aan aarding en verbinding, zodat je steviger in je schoenen kunt gaan staan.

Waarbij kan een reiki healing mij helpen?

Waar Reiki en healing vaak worden ingezet voor ontspanning en rust, zet ik deze methodes vooral in om op een zachte en natuurlijke manier emoties te helen, beperkende gedachten en overtuigingen los te laten, verslavingen aan te pakken of je bewustzijn te vergroten. Er zal in een behandeling niets naar boven komen waar jij nog niet aan toe bent.

Om een optimale ervaring aan te bieden kunnen de behandelingen ook gecombineerd worden met behandeling met kristallen, klankschalen, remedies en coaching. Informeer naar de mogelijkheden!


De behandeling

De Voordelen

  • Meer balans en minder stress
  • Diepe ontspanning en rust van lichaam en geest
  • Stimuleert het zelfhelend vermogen en immuunsysteem
  • Helpt bij het loslaten van stress
  • Brengt je energiesysteem in balans
  • Kan helpen bij het loslaten van negatieve denkpatronen en overtuigingen
  • Kan fysieke pijn verminderen of (afhankelijk van de oorzaak) verhelpen
  • Kan je dichter bij je gevoel brengen en helpt bij het helen van emoties
  • Brengt je energiesysteem in balans
  • Bevordert processen van bewustwording en innerlijke groei

Praktische informatie

Een eerste reiki/healingbehandeling duurt ongeveer een uur. Je ligt op de behandeltafel met je kleren aan en door verschillende handposities stroomt de Reiki energie via mij door naar jou. Soms maken mijn handen contact met jouw lichaam, soms zitten ze daar net iets boven.

Als om een bepaalde reden een liggende behandeling niet prettig is kan ik je ook een behandeling op een stoel geven.

Raadpleeg altijd een dokter bij ernstige fysieke, emotionele of mentale klachten. Reiki/ Healing is geen vervanging voor reguliere zorg, maar een waardevolle aanvulling daarop.

De kosten

Reguliere tarieven

Een Reiki/Healing behandeling kost 40 euro voor 60 minuten of 60 euro voor 1,5 uur.

Een Reiki/Healing behandeling in combinatie met klankschalen, remedies, coaching of kristallen kent dezelfde tarieven.

Heb je specifieke wensen of wil je een intakegesprek a 25 euro (inclusief korte behandeling) inplannen neem dan contact met me op.

Reiki/healing op afstand

Een afstandsbehandeling duurt 20 minuten en kost 25 euro. Na afloop neem ik telefonisch contact met je op om te vragen hoe je de behandeling hebt ervaren.

Reductie

Heb je een laag inkomen of ben je student? Neem dan even contact met ons op om te kijken wat we voor je kunnen betekenen.