Over ons

Wij zijn Arno en Sandra. Net als iedereen hebben we in ons leven te maken gehad met kleine en grote uitdagingen waar we niet alleen uitkwamen. Met behulp van diverse behandelingen (zowel in het reguliere als alternatieve circuit), opleidingen en cursussen hebben we een nieuwe balans in onszelf kunnen vinden en de weg naar herstel gevonden. Onze gecombineerde kennis biedt een breed perspectief aan mogelijkheden om jou te kunnen helpen op een manier die aansluit bij jou.

Sandra

Mijn naam is Sandra en ik ben 38 jaar. In 2017 kwam ik voor het eerst in aanraking met Reiki, healing en holistische therapie. Na een jarenlange zoektocht kon ik ineens enorme stappen in mijn bewustwording maken. Ik kwam meer in contact met mijn lichaam, kon oude overtuigingen, patronen en trauma’s loslaten en kwam dieper in contact met mijn gevoel en intuïtie.

Omdat ik gevoel had voor het werken met energie besloot ik in 2018 mijn Reiki 1 en Reiki 2 diploma te halen, waarna ik Reiki behandelingen mocht gaan geven. In 2020 behaalde ik tevens mijn Reiki master (Reiki 3a). Begin 2021 heb ik tevens de tweejarige hbo-opleiding Holistische therapie bij ZoMa opleidingen afgerond, waar ik mij verder heb verdiept in reiki en healing, maar ook in het werken met o.a. familieopstellingen en kristallen. Ook volgde ik cursussen bij het Centrum voor Leven en Intuïtie en heb ik mij via het Schumanninstituut verder kunnen verdiepen in de kracht van de Schumannresonantie.

Voordat ik deze stappen in mijn bewustwording maakte werkte ik als marketeer en communicatieadviseur in de culturele sector. Deze achtergrond helpt mij om in een gesprek snel tot de kern te komen en de inzichten die ik tijdens een behandeling krijg helder te vertalen naar praktische hands-on adviezen.

Arno

Mijn naam is Arno, ik ben 34 jaar. In 2009 ben ik begonnen als personal trainer in de sportschool. Na de opleiding, Personal Trainer Academie te hebben gedaan ben ik les gaan geven aan personen van alle leeftijden. Zowel een-op-een als in groepsverband.

Het geeft me veel plezier om mensen les te geven en zo samen aan hun gezondheid te werken. Gezondheid is het meest kostbare bezit en het is dus altijd de moeite waard om daar tijd en energie in te steken. Hoe meer ervaring ik kreeg met het geven van trainingen, hoe meer ik ook de patronen tussen diverse (mentale en emotionele) blokkades en de gevolgen die dit heeft op de fysieke gezondheid ging herkennen. Zelf had ik ook een aantal ongezonde patronen aangeleerd om met mijn blokkades om te kunnen gaan. Daar wilde ik graag aan gaan werken en dus ging op zoek.

Ik kwam in aanraking met Reiki en heb daarvan diploma 1 en 2 gehaald. Daarnaast heb ik de hbo-opleiding integraal holistisch masssagetherapeut bij Positive Touch in 2021 afgerond. Ik wil jou graag helpen bij het vinden van jou persoonlijke weg naar gezondheid en ontspanning.